Copiii din Berchişeşti, vacanţă minunată la malul Mării / Activitati cu copii veniți in vizită din comuna Cumpăna , județul Constanța, în comuna Berchisesti , județul Suceava.

În această perioadă a vacanţei de vară, un grup de copii din comuna Berchişeşti s-a bucurat de o săptămână superbă la malul Mării Negre, în cadrul unui protocol de colaborare încheiat încă de anul trecut de Primăria comunei Berchişeşti cu Primăria comunei Cumpăna, judeţul Constanţa.
Elevii şi însoţitorii lor au petrecut zece zile minunate la soare şi la mare, impresiile cu care s-au întors fiind la superlativ.
Acordul dintre cele două comune stipulează că şi copiii din Cumpăna au fost prezenţi zilele trecute într-o tabără la Berchişeşti, pentru a cunoaşte Bucovina şi frumuseţile zonei noastre.
Salut din nou relaţia extraordinară pe care administraţia noastră o are cu primarul comunei constănţene, doamna Mariana Gâju, căreia îi mulţumesc pentru excelenta colaborare din acest proiect de suflet pentru copiii din cele două localităţi.