Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Căminului Cultural din satul Berchişeşti

Căminul Cultural din Berchişeşti a fost construit în anul 1963. Prin realizarea lucrărilor de reabilitare, modernizare si dotare se urmăreşte rezolvarea unor probleme cu care se confruntă comuna Berchişeşti, atât pe termen scurt, cât şi pe termen mediu şi lung. Activităţile de cercetare, cunoaştere, revigorare, performanţa scenică a tradiţiilor, obiceiurilor, datinilor, cântecului şi jocului popular, au fost desfăşurate permanent în instituţiile şcolare şi căminele culturale, realităţi care justifică demersul Primăriei, mai ales având în vedere preocupările existente în acest sens în localităţile noastre.
Proiectul „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Căminului Cultural din satul Berchişeşti, comuna Berchişeşti, judeţul Suceava” a fost depus la Compania Naţională de Investiţii în anul 2014, fiind declarat eligibil. În prezent, investiţia se află în curs de execuţie, recepţia lucrării fiind programată pentru anul 2017.
Investiţia cuprinde o sală de spectacol pentru 250 de persoane, bibliotecă digitală, sală de lectură, foaier şi grupuri sanitare.
Modernizarea şi extinderea Căminului Cultural Berchişeşti va permite organizarea şi desfăşurarea în condiţii excelente a unei game variate de acţiuni, culturale, artistice, educative, sociale şi recreative.

Ultima actualizare: 15:22 | 17.05.2023

Sari la conținut