Modernizarea drumurilor comunale

Modernizarea şi dezvoltarea comunei Berchişeşti constituie priorităţi esenţiale ale administraţiei locale, în scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii oamenilor şi creşterii interesului pentru această zonă.
Situaţia precară a drumurilor din comună a dus la îngreunarea accesului spre principalele obiective economice, sociale şi culturale, precum şi la exploataţiile agricole. De asemenea, procesul de învăţământ a avut de suferit, prin deplasarea dificilă a copiilor către unităţile şcolare. Nu în ultimul rând, mijloacele de intervenţie în caz de urgenţe nu au putut interveni corespunzător.
Pentru a rezolva aceste probleme, am demarat un proiect amplu de modernizare a reţelei drumurilor comunale, pe o lungime de şase kilometri, prin realizarea unei structuri rutiere cu îmbrăcăminte din beton asfaltic, corectarea profilului longitudinal şi transversal, asigurarea şi preluarea apelor pluviale.
Finalizarea acestor lucrări, în toamna anului trecut, are ca efect desfăşurarea circulaţiei rutiere în condiţii normale de siguranţă şi confort, pentru locuitorii comunei Berchişeşti.

Ultima actualizare: 09:53 | 22.03.2024

Sari la conținut